Recepty 8

23. listopadu 2006 v 20:08 | Naty3 |  Nej.recepty
Trojbarevný paprikový salát

Trojbarevný paprikový salát

Trojbarevný paprikový salát

Receptů na přípravu salátů není nikdy dost, zvláště tehdy, snažíte-li se hubnout.
Ingredience:
1 menší červená paprika
1 menší žlutá paprika
1 menší zelená paprika
půl cibule
stroužek česneku
5 g olivového oleje
trocha octu podle chuti
bazalka
pepř
mletá paprika
sůl
Návod k přípravě: Papriky a cibuli pokrájíme na proužky. Dále si připravíme marinádu z oleje, octa, posekané bazalky, utřeného česneku, soli a koření. Promícháme se zeleninou a podáváme.

Dobrou chuť!
Pečená brynzová rajčata

Pečená brynzová rajčata

Pečená brynzová rajčata

Chutný a dietní recept na to, jak připravit pečená brynzová rajčata byste rozhodně neměli přehlédnout.
Ingredience:
3 rajčata
50 g brynzy
stroužek česneku
černý pepř
mořská sůl
bazalka
Návod k přípravě:
Umytým rajčatům odkrojíme vršky a vydlabeme dužninu. Brynzu rozmícháme s dužninou, přidáme utřený česnek, sůl, pepř a podle chuti bazalku. Směsí plníme rajčata, přiklopíme vršky, vložíme do zapékací misky a zapékáme asi 20 minut.

Dobrou chuť
Tortelini s rajčatovou omáčkou

Tortelini s rajčatovou omáčkou

Tortelini s rajčatovou omáčkou

Pro milovníky italské kuchyně jsme dnes připravili dietní recept na přípravu tortelin.
Ingredience:
100 g bezvaječných tortelin
30 g Eidamu
40 g kečupu
20 g oliv
půl cibule
stroužek česneku
mořská sůl
pepř
dobromysl
olivový olej
Návod k přípravě:
Pokrájenou cibuli a utřený česnek zpěníme na olivovém oleji. Vmícháme kečup, sůl, pepř, dobromysl a olivy pokrájené na kolečka. Směs nechám asi 8 minut vařit. Mezitím uvaříme tortelini a necháme je okapat. Do směsi přidáme strouhaný sýr, necháme roztavit a hotovou omáčkou přelijeme tortelini.

Dobrou chuť!

Žampiónový těstovinový salát

Saláty jsou oblíbeným pokrmem při hubnutí a tak přinášíme recept na přípravu žampiónového těstovinového salátu.
Ingredience:
100 g těstovin
50 g sterilovaných žampionů
půl cibule
10 g tvrdého sýra
sterilovaná kapie
sterilovaná okurka
kečup
olivový olej
mořská sůl
pepř
Worchester
Návod k přípravě: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Vmícháme žampióny a ostatní na drobno pokrájené suroviny, pokapeme olejem, ochutíme kečupem, solí, Worchestrem a pepřem.


Dobrou chuť!
Brokolice na česneku

Brokolice na česneku

Brokolice na česneku

Dnes budete potřebovat brokolici, olivový olej, česnek, kečup, sůl, pepř, petrželku a sýr.
Ingredience:
800 g brokolice
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
100 g kečupu
sůl
pepř
petrželka
40 g strouhaného sýra
Návod k přípravě: Na pánvi potřené olivovým olejem zpěníme nakrájený česnek, petrželku a brokolici rozebranou na růžičky a osmahneme. Po chvíli přidáme kečup, ochutíme a dusíme, až je brokolice měkká. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.

Dobrou chuť!
Zdroj www.Victorie.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama